Daglig leder: Dieter Schneider

E-post: post@treboden.no

Viktig info:Vi har stor pågang, så man må påregne 7-21 dager leveringstid. 21. September blir det en del endringer slik at vi får levert langt raskere og raskere svart på henvendelser. Mange av våre produkter vil lagerføres slik at de kan sendes innen 24 timer etter bestilling.

Hvis du har venter på en bestilling som er gjort før 09.09.2020 vil denne bli sendt så raskt som mulig før 21. September

Besøke oss? Vi holder til sentralt i Førde i Sunnfjord. Ta kontakt for avtale.

Treboden selger håndlagde kvalitetsprodukter av tre, samt bilder og kunst. Her finner du alt fra telysholdere til store uteboder og anneks. Felles for alle produkter er den gode kvaliteten. Alle produkter produseres av Treboden.

Utebodene og anneksene vi lager er bygd for å vare, og vil takle det nordiske vær og klima uten problemer. Med skikkelig bindingsverk/reisverk og solid tak kan du være trygg på at bygget holder i høststormen og gjennom vinteren.

Alle våre anneks bygges ferdig innendørs, deretter fraktes de med kranbil og heises på plass der de skal stå. Annekset kan tas i bruk med en gang.

Vi bygger og leverer hele året.

Anneks byggeprosess

Anneks transport

Anneks Tradisjon