Spørsmål og svar

Jeg får ikke svar på telefon. Hvordan kan jeg nå dere?

Vi har dessverre begrenset kapasitet, og kontoret i 2. etg. er ubemannet så vi er ikke så ofte tilgjengelig på telefon. Send gjerne en e-post til post@treboden.no så får du svar i løpet av noen timer.

Hvor lang leveringstid har dere på uteboder og anneks?

Det ligger på mellom 7 og 30 dager som regel. Våre mest eksklusive anneks har noe lenger leveringstid.

Bygger dere anneks eller utebod ute hos kunder?

Nei dessverre, Alle våre uteboder og anneks leveres enten med kranbil eller varebil og henger. Ferdig montert (modulboder monteres av oss ved levering).

Lager dere fundament?

Nei dessverre. Les gjerne: Slik lager du fundament til utebod.

Har dere pakkesporing?

Ja, alle pakker som sendes via vanlig post har sporing. Vi har dessverre ikke et system som sender sporingsnummer når varen er sendt, men hvis du ønsker sporingsnummer kan du kontakte oss på e-post. Du vil uansett få en SMS når pakken er klar for henting/levering.

Jeg har ikke fått ordrebekreftelse, har dere mottatt bestillingen?

Vi har opplevd litt problemer med at ordrebekreftelser kan havne i «søppelpost» så sjekk der først. Hvis betaling har gått gjennom har vi mottatt bestillingen.

Jeg har ventet to uker på varene mine, hvor blir det av dem?

Noen varer tar litt lenger tid å lage enn andre, men som regel sendes de fleste varer innen 48 timer etter bestilling (på virkedager). Ved stor pågang kan det også ta litt tid før varene blir sendt.

Hvis du er i tvil, send e-post til post@treboden.no (vær obs på at vi jobber med bråkete maskiner og har foreløpig ikke noen som jobber fast på kontor, men vi ringer opp igjen så fort som mulig hvis du ikke får svar).

Varene mine har fått skader under transport, hva gjør jeg?

Send oss et bilde av skaden på post@treboden.no så tar vi kontakt.

Hvor holder dere til?

Vi holder til i Førde.

Kan jeg hente varene mine hos dere?

Ja, kontakt oss for avtale.